Om mig

Henrik Sommer-Staur

Founder og sikkerheds geek

Sikkerhed i Danmark er en spøjs størrelse, og gudskelov lever vi i et sikkert og stabilt samfund, men der er desværre en tendens til at man sikre sig når skaden er sket, eller sikre sig på baggrund af en sælgers anbefalinger eller måske pga. forsikringskrav.


Jeg har været 18 år i operationelle og rådgivende roller i  sikkerhedsbranchen, og har ofte oplevet at udgangspunktet og tanken om sikkerhed ofte er god når det etableres i virksomheden, men ofte stopper den også her og bliver med tiden outdated. En virksomhed skal fokusere på deres kerne produkt, da det er det interessante og vigtigt for virksomhedens eksistens. Men samtidig er sikkerhed væsentlig at opretholde et nødvendig niveau, så at hvis ulykken sker at der mindst muligt værditab for virksomhedens drift, personale eller omdømme.


Mit mål er at klæde virksomheden på ved at tilbyde et visuelt forståelig og ærligt billed af deres sikkerhedssetup med kvalificeret observationer, der slår ned i sikre og usikret områder indenfor hele sikrings spektrat, samt den nuværende økonomi. Jeg ved der er plads til forbedringer, optimeringer og til at være omkostningsbevist på sikringsområdet


Tak for du læste med, mød mig meget  gerne på:


https://www.linkedin.com/in/henrikstaur/


Henrik Sommer-Staur